Doe mee aan onze introductieclinics
Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de triathlon op 6 juli geven we een aantal introductieclincis. Speciaal voor deelnemers die voor het eerst een triathlon gaan doen, of nog iets meer vertrouwen willen krijgen. Zie hieronder wat we aanbieden en meld je aan!
Spannende Fietsclinic
Wil jij je fietsvaardigheid naar een hoger niveau tillen? Wil je beter leren sturen en naadloos kunnen wisselen van fietsen naar lopen? Dan is onze Fietsclinic precies wat je nodig hebt! Op de zaterdagen 11 mei en 8 juni worden fietsclinics gegeven, georganiseerd door triathlonvereniging Trihalis, op de wielerbaan in Tiel. Op beide dagen is er voor zowel de jeugd als volwassenen een clinic:

  • Ochtendsessie voor de jeugd: 10:30 – 12:00 uur
  • Middagsessie voor volwassenen: 13:00 – 14:30 uur
De ochtendsessie is speciaal ontworpen voor jonge deelnemers, waar ze onder begeleiding van ervaren instructeurs hun fietsvaardigheden kunnen verbeteren. En voor de volwassen bieden we een dynamische sessie vol praktische tips en technieken om je fietsprestaties te optimaliseren. Schrijf je nu in voor onze Fietsclinic door een mail te sturen naar: info@rivierenlandtriathlon.nl. Vermeld daarbij de datum waarop je mee wilt doen en of je voor de jeugd- of volwassensessie komt. Het adres is Schaarsdijkweg 9 in Tiel.
Open water zwemclinic
Maar dat is nog niet alles! In juni organiseren we ook een Open Water Zwemclinic! Perfect voor deelnemers aan de jeugdtriathlon en iedereen die zijn zwemvaardigheden wil aanscherpen. Mis deze kans niet om je voor te bereiden op de ultieme triathlonervaring! Een datum wordt nog geprikt, maar je kan je interesse vast laten blijken door een mail te sturen naar info@rivierenlandtriathlon.nl