De Gebr. Van Kessel Tri4Fun

Tri4Fun lijkt op een gewone triathlon, maar dan rustig aan. Zwemmen in open water, fietsen en wandelen. Geen tijdsdruk of competitie maar wel gezond bewegen. Wie wil dat niet?

De Tri4Fun is voor iedereen die op een recreatieve manier een sportieve uitdaging wil aangaan zonder prestatiedruk. Zwemmen, Fietsen en Lopen zijn vormen van bewegen die we als kind hebben meegekregen en als het goed is nog steeds beheersen. De uitdaging is nu om deze 3 vormen van bewegen achterelkaar te doen in een uitdagende sportieve omgeving.

Het sociale tijdens deze Tri4Fun is een belangrijk aspect, een kopje koffie met appelpunt tijdens het fietsen behoort dan ook tot de mogelijkheden.  De start en finish van alle onderdelen vindt plaats in en rond de Kaap (Beldert Beach).

Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijf pagina.

Afstanden

Je zwemt 500 meter in het prachtige en schone buitenwater van de Beldert, fietst 25 km door de prachtige, polderachtige omgeving van de gemeente Buren en wandelt 5 km in een misschien wel onbekende omgeving. Hieronder ziet u de routes van het zwemmen, fietsen en wandelen.

Bij Tri4Fun staat plezier boven snelheid. Echter bevelen wij als Rivierenland Triathlon de deelnemers zeker aan een fietshelm te dragen. Mocht je op een racefiets deelnemen aan de Tri4Fun is dat eigenlijk een must!

Let daarnaast op: het fietsparcours voor de Tri4Fun is uitgepeild, maar niet autoluw zoals dat bij de andere onderdelen van de Rivierenland Triathlon wel het geval is.

GPX-bestanden:

Fietsen
Wandelen

Individueel of met groep

Je kan individueel of met een groep – in estafettevorm – meedoen. In de estafettevariant vorm je een trio, waarbij de eerste zwemt, daarna de tweede fietst en de derde tot slot het loopparcours aflegt.

Voor alle deelnemers is er een leuke herinnering.

Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijf pagina.

Zwemmen

Fietsen

Wandelen