Vrijwilligers
Rivierenland Triathlon staat aan de vooravond van een historisch moment! Voor de allereerste keer zetten we alles op alles om een onvergetelijke triatlonevenement te organiseren. En daar hebben we jouw enthousiasme en inzet als vrijwilliger hard bij nodig!

Als pioniers in het organiseren van deze triatlon, ben jij een cruciaal onderdeel van het team dat geschiedenis schrijft. Jouw rol rond de wisselzone en langs het parcours is van onschatbare waarde om de deelnemers en toeschouwers de beste ervaring te bezorgen tijdens dit baanbrekende evenement.

Hoewel we nog geen jarenlange traditie hebben, geloven we sterk in de kracht van deze eerste editie. Het is jouw kans om deel uit te maken van dit jaarlijks terugkerend spektakel. Elk applaus, elke aanmoediging, en elke glimlach die jij mogelijk maakt, draagt bij aan het succes van deze primeur.

Laat ons samen de geschiedenis schrijven van Rivierenland Triathlon en maak deze eerste editie tot een legendarisch evenement waar we met trots op kunnen terugkijken in de jaren die komen gaan.

Doe mee en maak deel uit van de primeur die de triatlonwereld zal veroveren! Meld je aan via het inschrijfformulier en we nemen snel contact met je op!